MOB MAAKT / MASTERCLASS

Prijs

afgelopen

Periode

26 - 27 - 28 - 29 - 30 augustus + 16 - 17 - 18 september

Inschrijven

Over

MOB MAAKT / MASTERCLASS: FAMILIETHEATER OP LOCATIE van Nicolas Delalieux (K.A.K.)

Tijdens MOB MAAKT neemt een kunstenaar je mee in diens maakproces & artistieke verbeelding om samen een korte voorstelling te maken. Voor MOB MAAKT - zomer 2022, nodigen we Nicolas Delalieux van theatercollectief K.A.K. uit.

WAT Intensieve repetities in de zomervakantie waar je samen met Nicolas werkt aan een (korte) performance, gericht op een jong publiek. Je maakt een maakproces van dichtbij mee, van spel en regie tot scenografie. We smijten je meteen voor de leeuwen, want jullie spelen twee keer in september op Bruist, het grootste familietheaterfestival van Antwerpen.

NICOLAS DELALIEUX

Nicolas Delalieux maakt deel uit van theatercollectief K.A.K - ofwel Koekelbergse Alliantie voor Knutselaars. Dit collectief maakt ruw en ongepolijst werk. Ze zoekt naar een manier om, zonder middelen of prestatiedruk, maar uit goesting en noodzaak, te vertellen hoe en waar ze staan. Dit mondt uit in (eenmalige) buitengewone gebeurtenissen. Nicolas is als maker en speler al jaren onderdeel van het K.A.K.-collectief en gaat nu voor de tweede keer samenwerken met Man Overboord (voorheen Theaterwerkplaats NEST).


VOOR WIE

Jongeren van 16 t.e.m. 28 jaar met spelervaring, zin in een uitdaging én nieuwsgierig naar het maken van een korte performance voor een jong publiek.

WAAR EN WANNEER Repeteren tussen vr 26 augustus en di 30 augustus tussen 10u00 en 19u00

Generale repetitie op vrijdagavond 16 september

2 voorstellingen op za 17 september + zo 18 september op Bruist festival

Locatie: Stormkop

Kosten: GRATIS


OVER MOB

Man Overboord - ofwel MOB spreekt de kunstenaarsmindset van jongeren aan.

MOB MAAKT / MASTERCLASS maakt deel uit van de theaterwerkplaats van MOB waar spel, onderzoek en experiment in de podiumkunsten én onder professionele begeleiding van kunstenaars centraal staat.

De meerdaagse workshop MOB MAAKT / MASTERCLASS is voor jongeren - met spelervaring die graag in compacte tijd een maakproces van dichtbij meemaken.