Het Grote Onbekende • 10>12J

Prijs

afgelopen

Periode

16 tem 19 augustus 2022

Inschrijven

Over

*Deze workshop is volzet* MoMeNT organiseert een traject waarin de vrije denkkracht van kinderen en jongeren hoogtij viert.


'Het Grote Onbekende' is een zalig project waarin jongeren tussen de 10 en 12 jaar samen met twee professionele makers van Man OverBoord, de kunst van het vrije denken onderzoeken vanuit theater en mixed media.


Daar waar Mijn Huis oprecht het vrije denken van kinderen een stem geeft in de vorm van een voorstelling werken de jongeren in 'Het Grote Onbekende' zelfstandig verder om te kijken hoelang ze nog jong, onbezonnen, rebels en vrij kunnen blijven en wat ze van daaruit kunnen betekenen voor de rest van de wereld en misschien zelfs ver daarbuiten.


Gedurende 4 dagen werk je samen met 12 andere jongeren uit Tongeren en omstreken, een hele toffe theatermaker en een fantastische filmkunstenaar, aan dat wat jou echt wakker houdt in de nacht! Dit geef je samen vorm door middel van theater en film – mixed media! Op vrijdag laat je om 16u aan ouders en vrienden zien wat je gedacht, gemaakt en gevonden hebt!


Waar?

De Velinx, Dijk 111, 3700 Tongeren


Hoelaat?

9u30 tem 16u30


📸Tim Liebaert